Radulović: Šehić je junak utakmice, za dvije-tri godine BiH će imati sjajnu reprezentaciju

Press selektora Crne Gore

Radulović: Šehić je junak utakmice, za dvije-tri godine BiH će imati sjajnu reprezentaciju

Haris Zilić

Bosna i Hercegovina i Crna Gora remizirali su rezultatom 0:0  u prijateljskom susretu na Grbavici.

Nakon meča na press konferenciji komentar je dao selektor crnogorske fudbalske reprezentacije, Miodrag Radulović.

"Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom. U ovoj utakmici nisam mogao da računam na 14 igrača sa prošlog spiska. Ono što smo htjeli da vidimo, vidjeli smo i zadovoljan sam. Imali smo tri debitanta, odigrali smo korektnu utakmicu. Hvala domaćinima na dočeku i korektnoj igri, želim sreću u nastavku kvalifikacija", rekao je Radulović, a zatim nastavio:

"Zadovoljan sam jer ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Ubjeđen sam da možemo igrati u ovom sistemu igre. To su momci kojima treba iskustva. Dobro je što su dobili minutažu igrači koji su manje igrali u kvalifikacijama. Ovo je bila dobra utakmica. Šehić je bio junak utakmice, znali smo o kakvom se golmanu radi."

Radulović je govorio o BiH u pozitivnom tonu.

"Veoma cijenim reprezentaciju BiH. I ovi igrali danas igraju u velikim klubovima. Mislim da je trenutno smjena generacije, tu su mladi igrači nazad. Treba bezbolno ispratiti ovu smjenu generacije. Na dobrom ste putu i za dvije tri godine ćete imati dobru reprezentaciju."

Top Komentari

BogatiDijasporac
Upravo ono sto govorim, momci su mladi. Treba vremena. Bice ovo beton ekipa, samo lagano. Volim te BIH.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi