Crni humor na San Siru: Je li ovo nova timska fotografija Rossonera?

Neko se dobro našalio na račun Milana

Crni humor na San Siru: Je li ovo nova timska fotografija Rossonera?

E. Škorić

Milanu slijedi derbi s Juventusom, no Rossoneri imaju ozbiljne glavobolje zbog brojnih povreda.

Prava bolnica vlada na San Siru pred veliki derbi. Ne samo da je Juve sam po sebi jako težak, najteži zapravo rival Milanu u ovom trenutku u Italiji, još je trener Gennaro Gattuso primoran da doslovno smišlja prvih 11.

Na listi povrijeđenih nakon utakmice s Betisom je čak 11 nogometaša: Biglia, Bonaventura, Calabria, Caldara, Conti, Cutrone, Higuain, Musacchio, Kessie, Strinić.

Na raspolaganju Gattusu iz prve postave tako su samo Suso, Rodriguez, Romagnoli i Donnarumma.

Ipak, koliko god imao smisla za humor, pa napravio timsku fotografiju s jednim dijelom Milanove ekipe, navijači mogu da budu optimisti, pošto se Higuain oporavlja i mogao bi da zaigra protiv bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Musacchio i Calabria bi mogli da budu u konkurenciji, Calhanoglu se isto možda oporavi na vrijeme, a Kessie je pod velikim znakom pitanja. Tako da, možda se na kraju ipak i sastavi kvalitetan tim koji će moći da parira lideru Serije A.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi