Crni niz za susjede: Hrvatska bez pola tima na Kosovo

Upitan i Vedran Ćorluka

Crni niz za susjede: Hrvatska bez pola tima na Kosovo

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uskoro gostuje kod Kosova u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje će se igrati 2018. godine.

Naše susjede posljednjih dana zadesile su veoma loše vijesti kada je u pitanju igrački kadar. Nakon što je zbog povrede koljena za ovaj meč, ali i onaj protiv Finske otpao Luka Modrič, zbog povrede neće igrati ni Lovren (najvjerovatnije) i Ivan Rakitić.

Danas su također stigle loše vijesti, jer je povrijeđen i Vedran Ćorluka i to duže vrijeme. Ipak, Ćorluka je prethodnih nekoliko utakmica igrao pod povredom, ali ipak će morati na magnetnu rezonanciju.

"Vedran mora na magnetsku rezonanciju zbog bolova u aduktoru koji traju već sedmicama, ali sam optimista što se tiče njegovog nastupa", rekao je doktor reprezentacije Hrvatske Zoran Bahtijarević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da se meč Hrvatske i Kosova igra u četvrtak sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi