Crnkić na putu ka BiH, "mali opasan k'o plin" će i dalje igrati u Premijer ligi!

Očekuje se potpis

Crnkić na putu ka BiH, "mali opasan k'o plin" će i dalje igrati u Premijer ligi! · Saznajemo

A. Čaušević

Nermin Crnkić će i dalje igrati u Premijer ligi BiH nakon što je neko vrijeme bio bez kluba. 

Fudbaler kojeg je Amar Osim u svom stilu opisao riječima "mali opasan k'o plin" je odlučio da svoju karijeru nastavi u bh. eliti gdje je do sada nosio dresove Sarajeva i Tuzla Cityja.

Kako SportSport.ba saznaj ovaj 27-godišnjak je već na putu ka BiH i očekuje se da narednim danima ozvaniči saradanju prema svemu sudeći sa Tuzla Cityjem.

Crnkić bi sutra trebao iz SAD-a preko Amsterdama doputovati u Beograd nakon čega će se stići u Tuzlu poslije čega će uslijediti ozvaničenje saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Crnkića je u proteklom periodu interes pokazalo nekoliko klubova iz Premijer lige, ali se ovaj 27-godišnjak odlučio za Tuzla City.

Podsjećanja radi, Tuzla City je danas predstavio defanzivca Hrvoju Barišića te veznjaka Nemanju Nikolića, a naredni na redu je navjerovatnij ofanzivno orijentisani Crnkić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tcity055
Sretan povratak Crnka. Budi ovaj put još bolji posveti se samo fudbalu i na kraju ove sezone mozes napravit dobar transfer i biti zadovoljan i ti i TC.
5 4
milivoje
U izolaciju bogalju
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi