46

Komentari (46)

nedoni46
samo mi nije jasno kako moze vicesampione stavljat iznad sampiona... garant se uvlaci u pakas ko i onaj Vukotic svojevremeno
tbra
Kakvi vi sampioni pa svi znaju da je niste zasluzili igrama. Vicini pusikurci 1946.
nedoni46
sto vaso miskin crni nije bio prvi?
tbra
Radi prosutih bodova i nedostatka srece u tim utakmicama. Protiv sirokog kuci, protiv slobode, borca...sve te utakmice je Zeljo ubio protivnika ali lopta nije htjela u gol, to bi se vratilo kroz nastavak prvenstva ali eto Vico zna najbolje.
nedoni46
pusti sta bi bilo kad bi bilo i tjesenja Vico ovo Vico ono, da si bio prvi ne bi ti smetalo
Ters
Sretno Sloboda. Dabogda izgubili :)
rabodimis
Jel otiso seljo za Lukavac ? Znal ko, hitno mi je ?
Sarajlija46
Po cemu su najbolji?Sto nisu uzeli titule 8 godina?
tbra
Po tome sto igramo najbolji fudbal vec dvije sezone
Sarajlija46
Vidim pobjegli smo vam 20 bodova prije 2 sezone.Eto ti tvoj najbolji fudbal
HerFlick
Sarajlija46
Pa napisi samo po cemu ste najbolji?
Rigel
Zato smo smo ga vama zabili do grkljana sa 8 komada iz prošle sezone.
Sarajlija46
I vi na osnovu 2 derbija odma skontali da ste broj 1 u drzavi?Đaba vam derbiji kada titula ostaje na Kosevu
user1575395494
Ne mogu a da se ne jave ovi korona sadakasi
Sarajlija46
A vi na nasim clancima ko niste?
BlueBoys
Pogotovo za vas smo institucija Indijanac. Vama je dovoljno sto ste rezimsko policijski plasticni klub ( Torpedo) i odmah se ne mozete porediti s nama. Pobjegli vi prije 2 sezone 20 bodova? Xaxaxxa...Idi baci se pod tramvaj.
Sarajlija46
Debilcicu malo se informisi i prisjeti 2018/2019 sezone;)
Lafac
Sad možeš sam zaključiti po čemu smo najbolji u BiH, 7-8 godina nismo titulu osvojili a vi ostali ste se tek sada primakli s trofejima nama!!! Očigledno smo vam puno bježali do sada a i dalje ste kratki 2 trofeja super kupa koje Željo ima više od vas!!!
JointUnion87
@Sarajlija46 Kad već dijeliš epitete drugima, pročitaj debilčiću izjavu još jednom. Ove sezone Željezničar ima bolju igru od Sarajeva. Kad pogledaš s kim je Željo igrao i kakvu je dominaciju imao na terenu a protiv koga je igralo Sarajevo i kakvu blijedu igru je pokazalo protiv Mladosti (Borac im uvali 6 komada, Sarajevo jedva 2), jasno je ko bolje igra. Nije srklet, nacrtaću ti ako hoćeš.
JointUnion87
I nije ĐABA nego DŽABA ... Sarajlija s Kobilje.
Sarajlija46
Super kupnije trofej debili
Uranija
@BlueBoys zar i petkom mitomanske priče... mitomane.hahahahahahaha
BlueBoys
Pa joni jos se nisi edukovao? Xaxaxxaa...
BlueBoys
To ti meni nesto? :) Prisjeti se kako smo vas cjepali ono znam sta ste radili proslog ljeta ove godine ide 2 dio....xaxaxxax
JointUnion87
@Sarajlija46 Kobiljaru, rjecnik u ruke i ekspresna edukacija.
Sarajlija46
Glupane ako mi se nije htjela razmaknut rijece ne znaci da sam nepismen.Samo pogledaj kako pisete parole:)
JointUnion87
@Sarajlija46 Kad me osobe kao što si ti nazivaju glupanom, tek onda shvatim kako mi je potaman u životu.
Sarajlija46
Pa kad pametujes,a ne znas ni koliko imate trofeja
tbra
RamboIzzMostara
Jednostavno je biti najbolja ekipa u BiH kad si iz političkog Sarajeva i kad FS BiH stoji iza tebe...
tbra
Lupas gluposti
JointUnion87
@RamboIzzMostara Ti si jedna jako rijetko glupa osoba, realno. Ismijavaju te ovdje, ismijavaju na Klixu ... Zapitas li se ikad koji je tvoj problem?
bazaorao
Pitaj savez ko je najbolja ekipa pa ces vidjeti sta ce oni reci....
Lafac
Željo je najtrofejniji klub u BiH !! To zna i Gradimir pa je zato ovo izjavio !!!
Sarajlija46
Najtrofejniji ste samo ako racunas i Bajramske turnire
JointUnion87
@Lafac Ovu sezonu aBd dupla :))))
Sarajlija46
bazaorao
Ja kako vidim to nije mislhenje saveza, jer drugima se daju titule, penali, utakmice...
Lafac
Gdje ćeš ovo izjaviti moj Gradimire , sad će svi željomrzci da posjete ovu temu !!!
GuiliDamou
Po čemu, samo to bih volio da znam, po čemu... Ako već daješ takvu izjavu, onda moraš da dodaš da je to tvoje “skromno” mišljenje...
Shex79
Pa vidi, ne moraš biti neki aman zaman stručnjak, pogledaj kako igraju sve ekipe, i ako gledaš kao ljubitelj fudbala shvatit ćeš da trenutno Željo igra najbolji fudbal. Pojedine se ekipe još traže i hvataju formu, ali ako gledaš ova prva tri kola, Željo sigurno za naše uslove koliko se dozvoljava, najbolje igra.
GuiliDamou
Ok, ako se igra jednog kluba moze mjeriti u tri utakmice i na osnovu te tri utakmice da nekoga proglasimo najboljim i sampionom, uredu... Mislim da ste poletili malo, igrali ste protiv Veleza, pobijedili kako ste pobijedili, i sami znate da je utakmica rijesena u 15 minuta sa dva gola, i golom kojem je realno kumovao golman Veleza. Vrlo lako su stvari mogle i drugacije izgledati! Znaci pobjeda protiv Veleza nije bila da kazes wow, kako smo ih ubili. Radnik, dobili ste utakmicu, smijesno kako su izgledale obje ekipe, ok, dobijena utakmica u gostima, respect. Borac, kao bili ste nesto posebno!? Nema potrebe da zurite, hajde da sacekamo bar 10-to kolo, da vidimo ko je a ko nije... Lp
Shex79
Pa vidi nije baš tako lahko kako si opisao te tri utakmice. Taj isti Velež će se sigurno boriti za 4to mjesto i biti će u vrhu. Radnik standardno nezgodan za svakoga zbog Petrovica koji gaji defanzivan fudbal i buvalni bunker pred svojim golom, bazirajuci igre na kontra napade i prekide iz kojih najcesce i daju golove, Zrinjski ga nije mogao uzeti na svome terenu. A Borac, sigurno napadacka ekipa slozena od bas dobrih igraca uz par individualaca koji mogu jednim potezom rijesiti utakmicu. A taj isti Borac će se sigurno za dosta stvari pitati. I da, ne radi se o tome da nekoga proglase sampionom nakon 3 kola, već sam rekao na osnovu prva tri kola, ako si gledao sve ekipe mogao si se uvjeriti da Željo trenutno igra najbolje. Početak je, još neke ekipe traže i formu, i kombinaciju, kao npr Sarajevo i Zrinjski. A ne zaboravi da Želju ni prošle sezone koja je završena za zelenim stolom, niko osim Borca u banjaluci u 12.tom kolu nije nadigrao. Bilo je poraza i kikseva, sto je sastavni dio sporta, ali na terenu niko Želju nije "razvalio". Naravno, ima i previse jos da se igra, ali na osnovu trenutnoga bilansa stanj, ovaj naslov je apsolutno na mjestu da je Željo najbolja ekipa. Pozdrav
JointUnion87
Realna izjava uz ogromno postovanje. Hvala ti Gradimire. Ocekujem dobru utakmicu, fer i korektnu, i aBd tri boda. Samo naprijed ljubavi PLAVA.
Quartararo20
Bravo majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.