Crnogorac: Široki Brijeg trenutno igra najljepši fudbal u ligi

Težak ispit čeka Tuzlake

Crnogorac: Široki Brijeg trenutno igra najljepši fudbal u ligi

S. Mlaćo

Nogometaše Slobode sutra čeka novi ispit. Na Tušnju će ugostiti Široki Brijeg koji je hit dosadašnjeg dijela sezone.

Ipak, Tuzlaci vjeruju u svoje kvalitete, te se nadaju bodovima.

"Sutra nam dolazi Široki, tim koji trenutno igra najljepši fudbal. To je jedina ekipa uz Sarajevo koja nije poražena. Dugi niz godina imamo negativan skor sa njima, ali svi igrači su spremni i nadamo se da ćemo sutra pružiti dobru igru", kazao je trener Slobode Gradimir Crnogorac.

"Nakon dva vezana poraza red je da nas i pogleda malo sportska sreća i to konačno krene kako treba. Imamo finu i mladu ekipu sa kojom treba raditi. Sutra momci trebaju da pokažu još više želje, htjena i karaktera", dodao je Crnogorac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prisutnima se obratio i Dejan Uzelac koji je najavio tešku utakmicu za njegov klub, no dodao da on i saigrači mogu do pozitivnog rezultata. 

Meč na Tušnju igra se sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Ko Željo ti nije ocitao bukvicu, ali ih pripremaš da se opuste
2 0
user1593509319
Gori su ovi sto trpe ovoga Gradu pa covjek nemoze voditi klub iz kantonalne lige a oni mu dali Slobodu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi