Golubović: Široki je zaista dobra ekipa, ali nadam se da ćemo mi na kraju slaviti

Sjajni golman Slobode za SportSport.ba

Golubović: Široki je zaista dobra ekipa, ali nadam se da ćemo mi na kraju slaviti

E. Dindić

Fudbaleri Slobode u prošlom kolu u Mostaru poraženi su od domaćeg sastava Zrinjskog sa 1:0. Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Tuzlaka na tom susretu bio je golman Adnan Golubović. 

Golman Tuzlaka za SportSport.ba govorio je o utakmici sa Zrinjskim, te iznio svoja očekivanja pred subotnji susret sa Širokim Brijegom.

"Žao mi je što smo izgubili utakmicu u Mostaru, imali smo neke svoje prilike koje nismo iskoristili. Da je lopta od mog saigrača Dženisa Beganovića ušla u gol mislim da bi utakmica otišla u drugom toku. Mislim da nam je nedostajalo malo sportske sreće, koja se nadam da će doći u nekom od narednih susreta."

Iduće kolo Sloboda na svom terenu dočekuje apsolutni hit prvenstva ekipu Širokog Brijega koja igra zaista sjajno na otvaranju sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oni su zaista jedna jako dobra ekipa. Fenomenalno igraju na otvaranju prvenstva, očekuje nas najteža utakmica do sada. Nadam se da ćemo imati više sportske sreće u ovoj utakmici, te da na kraju ćemo mi biti koji ćemo proslaviti nove bodove."

Podsjetimo utakmica između Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je u subotu sa početkom u 20:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Mašala, opet će Vas korona spasiti od ispadanja. Nema ništa od Premijer lige ! Željini fudbaleri su i Vas sve zarazili sa koronom-testirajte se
0 1
Mustafa
Slavićete ako ti dadneš gol Širokom jer tvoje kolege to ne znaju i nisu u stanju uraditi ni za 900 minuta igre !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi