Crnov: Volio bih zabiti Drini, ali najvažnija je pobjeda

Široki Brijeg dočekuje Drinu

Crnov: Volio bih zabiti Drini, ali najvažnija je pobjeda

Široki Brijeg sutra će na Pecari u okviru 14. kola BHT Premijer lige BiH ugostiti zvorničku Drinu.

Izabranici Slavena Muse će u predstojećim utakmicama protiv Drine i Orašja nastojati nastaviti pozitivan niz, a to je na konferenciji za medije potvrdio i pomoćni trener Mario Bazina.

"Na Pecari su uvijek cilj tri boda, pa tako i protiv Drine. Oni jesu posljednji, ali nećemo ih podcijeniti, nego ćemo maksimalno ozbiljnim pristupom nastojati doći do pobjede", kazao je Bazina na konferenciji za medije.

Prisutnim novinarima obratio se i Ivan Crnov, koji priželjkuje prekid golgeterskog posta, ali i pobjedu svoje momčadi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno da bih volio zabiti, no dakako da su najvažnija tri boda, ma ko god bio strijelac. Još ako postignemo pogodak u ranoj fazi, onda ćemo lakše utakmicu riješiti u našu korist. Dižem se u formi, a i atmosfera u timu je odlična."

Bazina je najavio i potvrdu prolaza u Kupu u utorak na Pecari protiv Orašja, kao i mogućnost davanja prigode u tom susretu igračima koji su do sada manje igrali. Protiv Drine će, pak, igrati najspremniji, ozbiljno i maksimalno fokusirani  na eliminaciju bilo kakvoga iznenađenja. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.