Crotone šalje Suljića na posudbu

Zainteresovana Brescia

Crotone šalje Suljića na posudbu

U posljednjim satima prijelaznog roka Ćazim Suljić bi mogao otići na posudbu u Bresciju, javljaju italijanski mediji. 

Mladi reprezentativac BiH nije uspio uhvatiti željenu minutažu u Crotoneu i gotovo sigurno će do sljedećeg ljeta boraviti na posudbi, a priliku za dokazovanje će, kako stvari stoje,  dobiti u Bresciji koja se takmiči u Seriji B. 

U Crotoneu su procijenili da je došao trenutak da Suljić igra seniorski fudbal i osjeti sve njegove čari i zamke, pa se posudba u Bresciju nameće kao najbolje rješenje za obje strane. Dogovor između klubova bi trebao biti postignut ubrzo.

Suljić je već neko vrijeme u prvom timu Crotonea, a u Seriji A je dosad nastupio na ukupno dvije utakmice. Prethodno je bio član St. Etiennea. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi