Italijani tvrde: Pavlović dogovorio novi transfer

Napušta Sampdoriju

Italijani tvrde: Pavlović dogovorio novi transfer

U narednim danima bh. reprezentativac Daniel Pavlović bi trebao kompletirati transfer iz Sampdorije u Crotone. 

Pavlović (29) u posljednjem kolu nije konkurisao za sastav Sampdorije pošto je pred odlaskom, a ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, njegov novi klub je Crotone koji se također takmiči u Seriji A. 

Crotone je navodno postigao dogovor s Pavlovićem i Sampdorijom, pa se u narednim danima očekuje da transfer bude i potvrđen. Ukoliko se to desi, u Crotoneu će ga dočekati mladi bh. reprezentativac Ćazim Suljić i Ante Budimir. 

Ovaj 29-godišnji defanzivac se dugo povezivao sa Crotoneom, a među klubovima koji su ga željeli još su se spominjali Benevento i Pescara. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi