Crouch: Moja priča kako sam upoznao Ronalda je bolna

Ronaldo nije znao ko je on

Crouch: Moja priča kako sam upoznao Ronalda je bolna

Endin Čaušević

Nekadašnji engleski reprezentativac Peter Crouch odlučio je otkriti svoju priču o tome kako je prije nekoliko godina upoznao Ronalda.

Napadač Stokea je veliki fan nekadašnjeg brazilskog fudbalera Ronalda, a prije nekoliko godina imao je priliku da ga upozna na Ibizi. Ipak, nije sve bilo tako bajno za Croucha kako je on očekivao.

"Sreo sam Ronalda jednom i tada smo se upoznali. Bio sam na odmoru na Ibizi u jednom noćnom klubu sam naišao na njega. On je jedini čovjek kojem bi ja prišao da se slikamo i to sam uradio. Kada sam se uslikao zanimalo me da li zna ko sam ja. Nije imao pojma!", rekao je Crouch.

Međutim, Crouch je rekao da mu je da noć najbolje pokazala da nije toliko poznat u svijetu koliko je on mislio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi