Ibrahimović objasnio zašto je Ronaldo najbolji svih vremena

Za njega nema dileme

Ibrahimović objasnio zašto je Ronaldo najbolji svih vremena

Endin Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, objasnio je engleskim medijima zbog čega misli da je Ronaldo najbolji fudbaler svih vremena.

Poznato je da je Ibrahimović veliki fan nekadašnjeg brazilskog fudbalera Ronalda. Švedski napadač odrastao je gledajući ovog fudbalera, te ne krije da je za njega on najbolji igrač svih vremena.

"Ronaldo je fenomenalan. On je bio igrač koji od svakog poteza napravi nešto čemu se divite. Radio je teške stvari na terenu koje su postajale magija. Imao sam osjećaj da kada god ima loptu može da postigne gol", rekao je Ibrahimović, te dodao:

"Nikada niste imali takvog igrača i nemate ga ni danas. On ne postoji. Kada sam počinjao karijeru rekao sam sebi da želim da budem kao on, igrač koji pravi raliku na teren, koji je munja. Sretan sam što sam imao priliku da ga upoznam, a žao mi je što nikada nismo igrali zajedno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi