Crouch: Vidio sam Ronalda na Ibizi, prišao sam mu u nadi da će me prepoznati, ali...

Ronaldo nije znao ko je on

Crouch: Vidio sam Ronalda na Ibizi, prišao sam mu u nadi da će me prepoznati, ali...

E. Škorić

Bivši engleski napadač Peter Crouch znao je da oduševi izjavama, a tako je bilo i ovoga puta.

Crouch se, priznaje, uvijek divio brazilskom napadaču Ronaldu i jedne prilike ga je vidio uživo. Pomislio je da će ga legendarni napadač prepoznati, ali se prevario.

Njegova želja je bila da napravi selfie s Ronaldom, koji je tada bio u društvu jedne manekenke.

"Bio sam jedne prilike na odmoru na Ibizi gdje sam vidio Ronalda. Bio je zauzet probijanjem pivskih boca dok mu je na stomaku bila pepeljara. Svaki put kad bi završio s pićem, djevojka koja je bila s njim bi mu donijela novo. Mislio sam, evo mi prave prilike da napravimo fotografiju. Prišao sam mu, nadao sam se da će reći: 'O, pa ti si Crouch', ali on nije imao pojma ko sam", izjavio je Crouch.

Upravo je Ronaldo bio Crouchev "saigrač iz snova", ali to mu se nikada nije ostvarilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

" Dennis Bergkamp bio je poseban i bilo bi nevjerojatno igrati uz njega, ali moj neodoljiv izbor bio bi izvorni Ronaldo".

"Nisam siguran da bi se naši stilovi međusobno podudarali, ali 90 minuta s njim učinilo bi mi život ljepšim", poručio je Crouch.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi