Juniori: Crvena zvezda savladala Zvijezdu 09 u prijateljskom susretu
FOTO: FK Zvijezda 09

Dobra provjera ovog kluba pred nastavak prvenstva

Juniori: Crvena zvezda savladala Zvijezdu 09 u prijateljskom susretu

E. Dindić

Juniori Zvijezde 09 u okviru priprema za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za juniore jučer su gostovali u Beogradu kod ekipe Crvene zvezde. 

Domaći tim vrlo brzo je preko Andrije Radulovića i Nikole Kneževića došao do prednosti od 2:0. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donosi novi pogodak u mreži ekipe iz Stanišića kada je u 56. minuti Jovan Mitkuljić pogodio za 3:0. Čast gostiju spasio je sjajni Sreten Milošević koji je u 77. minuti pogodio za 3:1, što će se ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Sigurno dobra provjera za juniore Zvijezde 09, gdje ih u drugom dijelu sezone očekuje velika borba sa Slobodom za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Crvena zvezda - Zvijezda 09 3:1 (2:0)

Crvena zvezda: Ćopić, Bjelanović, Leković, Lukić, Petrović, Pantić, Ćurić, Knežević, Stojanović, Radulović, Mituljikić.

Igrali su još: Pirgić, Kahvić, Gočobija, Radojević, Hunter.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Zvijezda 09: Manojlović, Janković, Sinanović, Janjić, Samardzić, Karić, Popara, Vidović, Adžić, Milošević, Bejatović.

Igrali su još: Đokić, Biberkić, Cvijetić Tešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije