Težak poraz Zvijezde 09

Obrenović mišljenja da je rezultat previsok

Težak poraz Zvijezde 09

S. Mlaćo

Član Prve lige RS i jedna od glavnih kandidata za prvo mjesto FK Zvijezda 09 danas je upisao težak poraz od srbijanskog drugoligaša Loznice.

Bilo je čak 4:1. Gosti su vodili 4:0, a Zvijezda pred kraj uspjela samo postići počasni pogodak.

"Odigrali smo još jednu kontrolnu utakmicu gdje je rezultat bio u drugom planu. Mislim da je današnji rezultat bio previsak, a mi nastavljamo dalje prema našem planu i programu. U ovim utakmicama najvažnije da je da svi igrači dobiju šansu i da se vidi na koga se može ozbiljno računati u nastavku prvenstva.

Ekipa Loznice danas je bila bolja ekipa, vidno svježija, pogotovo kad se uzme u obzir da je njima ovo bila generalka pred start prvenstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Mi se okrećemo narednoj utakmici, a to je srijeda, gdje putujemo u Derventu protiv ekipe Tekstilca", rekao je trener Zvijezde 09 Mladen Obrenović.

Naredni meč Zvijezda igra protiv Tekstilca u srijedu 17.02.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi