Crvena zvezda i Dinamo na korak od evropskog proljeća

Velike pobjede

Crvena zvezda i Dinamo na korak od evropskog proljeća

S. Grebović

Crvena zvezda i Dinamo su stigli do novih pobjeda u Europa ligi te su se približili plasmanu u nokaut fazu.

Fudbaleri Crvene Zvezde slavili su na gostovanju kod Genta rezultatom 2:0.

Tim Dejana Stankovića do pobjede su golovima vodili Njegoš Petrović, koji je pogodio već u 2. minuti susreta, dok je pobjedu potvrdio Milunović pogotkom u 58. minuti.

U drugom susretu grupe L Hoffenheim je identičnim rezultatom slavio na gostovanju Liberecu. Golove za njemačkog predstavnika postigli su Baumgartner i Kramarić, koji je pobjedu potvrdio pogotkom sa bijele tačke.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dinamo Zagreb je slavio uvjerljivu pobjedu na gostovanju Wolfsbergeru. Modri su slavili sa 3:0, a golove su postigli Majer, Petković i Ivanušec.

U drugoj utakmici ove grupe odigranoj u Moskvi nije bilo golova u duelu CSKA i Feyenoorda.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Bravo Dinamo. Idemo Rijeko Forza Fiume.
3 6
Maestro
Čestitke komšijama nadam se da će proći a isto tako se nadam da će bilo koji od naših klubova biti na ovom nivou bilo bi mi zadovoljstvo i užitak gledati
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi