Velika akcija policije u Srbiji: Blokirani stadioni Crvene zvezde i Partizana
Foto - EPA

Vrše se pretresi i hapšenja

Velika akcija policije u Srbiji: Blokirani stadioni Crvene zvezde i Partizana

M. Šljivak

Srbijanska policija je u toku noći blokirala stadione Crvene zvezde i Partizana.

Policajci sa dugim cijevima ne dozvoljavaju ulaz na stadione. Otakazani su treninzi svih kategorija, te se vrše pretresi prostorija.

Akcija je organizovana kako bi se uhapsili pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se kriju iza navijačkih grupa.

Posebno se to odnosi na navijačku skupinu Partizana. Uhapšene su vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković zvani Mare.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Danas se pretresa prostorija navijača crno-bijelih koja se nalazi na južnoj tribini stadiona u Humskoj, a jake policijske snage su i na zapadnoj tribini.

Bilo je novih hapšenja, a više informacija o ovoj akciji bit će poznato tokom dana.

Top Komentari

Zulfikar
Kompletna nacija kriminalna, tako da kontaminiraju cijeli region. Veliku ulohu imaju i mediji koji truju mase glorificirajuci razni kanalizacijski ološ. Nacija koja i dalje svrsava na “zestoke momke, BG asfalta.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi