Crvena zvezda preokretom do pobjede nad Čukaričkim

Boakye dvostruki strijelac

Crvena zvezda preokretom do pobjede nad Čukaričkim

Crvena zvezda je danas u 18. kolu Super lige na Banovom brdu savladala Čukarički rezultatom 2:1 iako je nakon prvih 45 minuta bila u rezultatskom zaostatku.

Igrao se 42. minut kada je Micin pogodio za vodstvo Čukaričkog od 1:0 i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

U 58. minuti je dosuđen jedanaesterac za Zvezdu, a siguran izvođač najstrožije kazne bio je Boakye koji je zabio za 1:1.

Deset minuta kasnije, Richmond Boakye je postigao svoj drugi gol na utakmici za potpuni preokret i pobjedu Zvezde. Za napadača iz Gane je ovo bio već 12. gol u Super ligi ove sezone.

Crvena zvezda je ostala lider na tabeli sa 49 bodova, a prvi pratioc je Partizan koji u ovim trenucima igra svoj meč 18. kola protiv Spartaka iz Subotice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi