Crvena zvezda protiv Zvijezde 09 u Stanišićima
Foto: EPA

Dogovorena prijateljska utakmica u martu

Crvena zvezda protiv Zvijezde 09 u Stanišićima

Fudbaleri Crvene zvezde će martovsku reprezentativnu pauzu provesti na mini pripremama u rajskom naselju Etno-selu Stanišići i 26. marta odigrati prijateljski utakmicu sa prvoligašem Zvijezdom 09.

Šef stručnog štaba Zvezde Grof Božović će u Stanišiće povesti sve fudbalere koji nemaju reprezentativne obaveze. U poznatom sportsko-turističkom kompleksu će provesti šest dana a planirano je i odigravanje prijateljskog susreta sa vrlo dobrim timom iz Etno-sela.

Zvezdaši će brusiti formu za nastavak prvenstva i ujedno uživati u čarima Etno -sela Stanišića.

Nema sumnje da će boravak nekadašnjeg evropskog i svjetskog šampiona,izazvati veliku pažnju čitavog regiona i da će posjeta upriličena baš u trenutku kada Crvena zvezda blista doprinijeti još većoj popularizaciji fudbala Semberskog kraja.

"Poznato je da smo krajem prošle godine bili gosti Crvene Zvezde na najvećem srpskom stadionu, pa je red da klub sa lijepim manirima kakav je Zvijezda 09 i samo Etno selo, uzvratimo gostoprimstvo kako i dolikuje. Dolaskom Zvezde profitirat će svi, a ponajviše fudbal u Sembeiji", rekao je Boris Stanišić, predsednik Zvijezde 09 i vlasnik Etno sela, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Moram da istaknem veliko zadovoljstvo što je Zvezda izabrala baš Etno selo za mini-pripreme, što govori da smo se u kratkom roku pozicionirali na najviše mjesto. Napomenut ću da se naša saradnja sa Zvezdom neće završiti na ovome,već nas u bliskoj budućnosti čeka još puno zajedničkih projekata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti