12

Komentari (12)

user1574859714
Tako se to radi.Zeli covjel rezultate. A ne kao kod nas u Zelji kazu dobro je sesti smo ili se slavi trece mjesto.
user1719674861
vise pratite srbijanske i hrvatske Klubove nego nase u BiH , valjda vam lakse Copy Paste tekst nego napisati neki svoj Vlastiti o Sportu u BIh
SactownCali
Prodali se novonari oni su sada Srbi I Hrvati jel ti isti mrzu ovu BiH... sve rade da omladinu odvrate od BiH....zato pisu tiliko od HR I SR
Frane
Mirvah umislio da su bosanski dinamo ovaj da su srpski
rabodimis
A zasto beusa nikad ne spomenes ? Fol ti nekog prozivas za nesto ??? XD Koliko god mi je odvratna crvena zvezda sa c*tnickim navijacima Dinamo ne moze u istu recenicu sa njima. Dinamo fabrika, zvezda drzavni projekat od svog osnivanja.. Ovaj moze rec sta hoce dok je vucic predsjednik Srbije..
Frane
Slažem se za dinamo, oni nisu bili mezimci vlasti u Jugoslaviji za razliku od Zvezde uz to su dobili Liverpoola još dok ovi osnovani nisu bili( ako je Građanski prethodnik Dinama, ne znam puno o tome). Beus je prije svega još uvijek prvi suspendirani predsjednik nekog kluba u povijesti BiH nogometa (2007 godine), krvlju se borio da popravi stanje u savezu i da gost može dobit koju utakmicu i umjesto da mu i ti budeš zahvalan tako po čovjeku koji je u BIH nogometu punih 20 godina. A kao član saveza oko 10ak godina.
rabodimis
De ba Frane nismo djeca.. Nije prvi, bila je nekad suspendovana komplet zeljina uprava.. Nikad niti jedan iz te uprave zelje nije smjeo prismrdit vise fudbalu... Kako je suspendovani beus proveo tolike godine u nasem fudbalu je politicka prica, to svi znamo... To kako se on "krvlju" borio pokazuje njegov bankovni racun, nije mu bilo bas tako tesko.. dok se drugo dvoje kolje izmedju sebe on vjesto koristi situaciju... Zivi smo svjedoci njegovog "popravljanja" neceg, najgori smo savez u Evropi, ubjedljivo.. Mogu mu se samo nas*at u usta lopovska, godinama gledamo kriminal i unistavamje BH-a fudbala... On je vazda medju glavnim, nema ga u medijima (naucio lekciju), ne postoji uopste u bilo kakvoj prici al zato zari i pali.. najveci/najsposobniji lopov u svijetu fudbala, bez premca.. steta sto je svoje znanje protracio na kriminal a ne na nesto kreativno i dobro.. papak, jbo ga otac lopovski..
Frane
Sramotiš se iskreno ću ti reći, njegova suspenzija i poslje prisustvo u savezu nemaju veze jedno s drugim, on je suspendiran kad su savezom drmsli Dominković(Posavljak kao predstavnik Hrvats) koji je patološki mrzio Zrinjski i općenito Hercegovce, Beus ulazi u savez kroz odbor za normalizaciju godinama nakon suspenzije(2011 konkretnije) u koju je došao preko NS HNŽ gdje je bio izabran, niti su tu bili uključeni isti ljudi niti bilo šta da to dvoje bude povezano.
rabodimis
Jesil to ti beuse u usta te jbem lopovska ?? Sigurno je bio suspendovan zato sto ga je mrzio Dominkovic.. XD Jel to pokusavas da mi tumacis ono sto ja gledam svojim ocima vec godinama ?? XD Nemas ni malo stida da branis tog kriminalca, k*rvinog sina, smrada, s*pcinu ?? PS Ovo me hinjski vrijedjas kad mi tumacis ono sto gledam vlastitim ocima ?? XD Koliko godina je proslo kako ste Cali oteli duplu titulu ??
Frane
Mirvah umislio da su bosanski dinamo ovaj da su srpski
DDG
Šta se dešava u Srbiji? Pitam za jarana
GuiliDamou
Dok je anarhije u drzavi u kakvoj zivite, bez mogucnosti ljevice i demokratije, mozete osvajati titule… Trebate svaku medalju jednu viska uraditi za Vučića prelivodu. I nas Vicko je dobar, vidi se da je u skoli naucio prepisivati…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.