Poruka prvog čovjeka Crvene zvezde trese Srbiju: "Hoću pet titula u narednih pet sezona!"

Bez dlake na jeziku

Poruka prvog čovjeka Crvene zvezde trese Srbiju: "Hoću pet titula u narednih pet sezona!"

Esmer Oštraković

Svima je jako dobro poznata dominacija Crvene zvezde kada je riječ o fudbalu u Srbiji, a svi u ovom klubu žele da se to i nastavi.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je nakon četvrte duple krune u nizu najavio nove uspjehe koje očekuje u godinama koje su pred nama.

Osvrnuo se i na deceniju koju je u klubu, a jasno je zacrtao i nove planove za ovaj klub.

"Svjesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i da minuli rad u Zvezdi ne postoji. Sami smo podigli ljestvicu očekivanja i navikli crveno-belu armiju na pobede, titule i svakodnevne uspjehe.

U skladu s tim, želimo da napravimo korak više i da svaka sledeća sezona bude bolja od prethodne. Ne postoji odmor kada se pravi moćna Crvena zvezda."

Oglasi

Ponovo je Zvezda osvojila duplu krunu, ali u Ligi prvaka to nije izgledalo baš najbolje.

"I u ovoj godini smo osvojili duplu krunu i pokazali apsolutnu dominaciju u srpskom fudbalu. Već smo obezbijedili grupnu fazu Lige Evrope, a krajem avgusta nas očekuje plej-of za Ligu šampiona.

Uradićemo sve što je potrebno da u ovu sezonu uđemo još bolji i organizovaniji, ponovimo i nadmašimo rezultate iz prethodne sezone. Kad pogledamo prethodnih 10 godina, moramo da budemo izuzetno zadovoljni rezultatima. Osvojili smo osam titula, od čega sedam u nizu.

Na sve to, uspeli smo da osvojimo i četiri uzastopne duple krune. O tome koliko smo uspešni, govori činjenica da rušimo sopstvene rekorde, što je odlika istinskih šampiona."

Nakon toga vratio se na period kada je stigao u klub.

Oglasi

"Kad smo u junu 2014. godine krenuli na ovaj put, Crvena zvezda je na UEFA listi bila 205. klub u Evropi. Danas sa ponosom možemo reći da smo konstantno među 40 najboljih klubova Evrope.

Sada, u junu 2024. godine, Crvena zvezda je apsolutno dominantna kada je reč o Srbiji, dok smo u Evropi veoma konkurentni sa osmogodišnjim kontinuitetom."

Na kraju je jasno rekao ciljeve kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Želimo da u narednih pet godina osvojimo pet novih titula i prišijemo četvrtu zvijezdicu na grb našeg kluba, čime može da se pohvali mali broj klubova u Evropi.

Kad je reč o Evropi, želimo grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope svake godine, jer samo učešće u UEFA takmičenju nam donosi velike prihode neophodne da Crvena zvezda raste kao klub", rekao je Terzić.

Top Komentari

Frane
Mirvah umislio da su bosanski dinamo ovaj da su srpski
0 3
Frane
Mirvah umislio da su bosanski dinamo ovaj da su srpski
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi