Crveno-crni opet su u modi: Miftah Anwar Sani priključio se kupovini ulaznica

Lijepa atmosfera u Slobodi pred susret sa Olimpikom

Crveno-crni opet su u modi: Miftah Anwar Sani priključio se kupovini ulaznica

E. Dindić

Kapiten Slobode Beganović, Indonežanin Sani , braća Todorović i Hairlahović podržali su Slobodu kupovinom donatorskih karti.

Proteklih dana FK Sloboda je pokrenuo prodaju donatorskih karti s ciljem pružanja podrške klubu od strane onih koji cijene historiju dugu 102 godine i vole crvenu i crnu boju. Podrška dolazi iz raznih krajeva, od Australije, Indonezije, preko Rusije, Norveške do daleke Kanade. Dvojica fanatika su sami kupili ukupno 300 donatorskih karti. Nekadašnji predsjednik, sadašnji član Upravnog odbora FK Rudar iz Bukinja James Nišić kupio je 200, a Junuz Ćoralić je kupio 100 donatorskih karti, a iz kluba su saopštili da je ovo rekord u prodaji ulaznica fizičkim licima.

Na dan utakmice kažu da je potražnja je još veća. U međuvremenu donatorske karte su kupili kapiten Slobode Amar Beganović, bivši kapiten Darko Todorović i njegov brat Davor, fudbaler Gradine iz Srebrenika. Iako još nije zaigrao u zvaničnim utakmicama za Slobodu, Miftah Anwar Sani, odlučio je podržati klub kupovinom donatorske karte. Podrška dolazi i od porodice još jednog bivšeg fudbalera tuzlanske Slobode, Ismara Hairlahovića.

REKORD U UKUPNOM BROJU PRODATIH DONATORSKIH KARTI! Braća Todorović, Darko i Davor, kažu da su ispunili svoju građansku...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Friday, May 7, 2021

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači ovih dana luduju, u pozitivnom smislu, u Bosni i Hercegovini. Navijači Veleža podržavaju svoj klub, navijači tuzlanskog niželigaša Mladosti iz Soline grade tribine, a sad i navijači tuzlanske Slobode pokazuju svoju odanost klubu.

Utakmica između FK Sloboda i FK Olimpik igra se danas sa početkom u 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroldinjo
Niko niko samo sloboda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi