Chelsea zabio četiri gola i uvjerljivo slavio u malom londonskom derbiju

Premier liga

Chelsea zabio četiri gola i uvjerljivo slavio u malom londonskom derbiju

E. Škorić
Teme:

Chelsea je danas gostovao kod Crystal Palacea i bez većih je problema došao do pobjede (4:1).

Nakon neočekivanog domaćeg poraza od WBA u prošlom kolu, Chelsea je najprije slavio u Portu s 2:0 u meču četvrtfinala Lige prvaka, a zatim uvjerljivo trijumfovao kod Crystal Palacea.

U samo dvije minute Chelsea dolazi do dva gola. U osmoj minuti je Kai Havertz pogodio, a u 10. Christian Pulišić na asistenciju danas razigranog Havertza.

Već u 30. minuti Zouma glavom pogađa na ubačaj Mounta i sve je bilo gotovo. U nastavku Christian Benteke smanjuje na 3:1, a konačnih 4:1 u 78. postavio je Christian Pulišić svojim drugim golom danas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je nakon ove pobjede pretekao ponovo Liverpool i sada je četvrti s 54 boda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Moj Željo zabio četri gola i obrukao se.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti