Leeds došao do vrijednog boda u Londonu
FOTO: EPA

Premiership - 34. kolo

Leeds došao do vrijednog boda u Londonu

Haris Zilić

Veoma borbenu utakmicu u 34. kolu engleskog Premiershipa odigrali su Crystal Palace i Leeds United.

Konačan rezultat je glasio 0:0, a ovim bodom su zadovoljniji gosti.

Tim iz Yorkshirea došao je do vrijednog boda u borbi za opstanak i sada imaju pet bodova više od Evertona koji je u opasnoj zoni, ali i utakmicu više.

I Leeds i Everton do kraja imaju težak raspored, a pored njih u oapsnoj situaciji je i Burnley sa 31 bodom tako da nas do kraja Premiershipa očekuje grčevita borba za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watford i Norwich su već jednom nogom u Championshipu i treba im čudo u finišu sezone da se spase ispadanja iz drutšva najboljih.

Crystal Palace je večerašnjim bodom došao do 38 bodova, nalaze se 14. poziciji i možemo reći da ulaze u miran finiš sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti