Cuadrado karijeru nastavlja u Španiji?

Kolumbijac najvjerovatnije napušta Juve

Cuadrado karijeru nastavlja u Španiji?

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler Juan Cuadrado mogao bi nakon samo šest mjeseci napustiti ekipu Juventusa.

Cuadrado se nalazi na posudbi u Juventusu iz Chelseaja, ali su čelnici Stare dame spremni da ga vrate s posudbe jer nisu zadovoljni njegovim partijama. Prema pisanju španskih medija Chelsea želi što prije da proda ovog fudbalera, ali neće ga pustiti za manje od 30 miliona eura.

Navodno, čelnici londonskog kluba ponudili su kolumfijskog fudbalera Barceloni i Atletico Madridu. Ipak, mnogo je realnije da Cuadrado karijeru nastavi u madridskoj ekipi nego u Barceloni koja na njegovoj poziciji ima dva sjajna igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čelnici Juventusa očekivali su mnogo više od Cuadrada, a na početku sezone su govorili da će najvjerovatnije otkupiti njegov ugovor od Chelseaja. Ipak, čini se da su se brzo predomislili.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi