Žestoka reakcija Luisa Enriquea nakon prekršaja nad Messijem

Trener Barcelone 'poludio' nakon starta Felipea Luisa

Žestoka reakcija Luisa Enriquea nakon prekršaja nad Messijem

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone savladali su danas na domaćem terenu Atletico Madrid (2:1).

Barcelona je nakon preokreta stigla do važna tri boda i učvirstila se na prvom mjestu Primere. Gosti su preko Kokea stigli do vodstva, ali je Barca do pobjede stigla golovima Messija i Suareza.

Ipak, ovu utakmicu obilježila je dosta gruba igra gostiju koji su ovaj meč završili sa dva igrača manje. Prvo je direktan crveni karton zbog prekršaja nad Messije dobio Felipe Luis, a u drugom poluvremenu crveni je dobio i Diego Godin.

Nakon oštrog prekršaja Felipea Luisa nad Messijem žestoko je reagovao trener Barcelone Luis Enrique koji je bio bijesan zbog ovog starta nad njegovim najboljim fudbalerom. Ipak, na kraju je sudija sve uspio smiriti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi