Cuadrado napravio anketu na Twitteru i pustio navijače da mu izaberu novi broj

Da li će ih poslušati?

Cuadrado napravio anketu na Twitteru i pustio navijače da mu izaberu novi broj

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana zvanično je postao novi igrač Juventusa, a u aktuelnom prvaku Italije će nositi dres s brojem sedam.

Ronaldo je odlučio da nosi svoj omiljeni broj u Juventusu iako je "vlasnik" istog Juan Cuadrado. Kolumbijac se nije mnogo bunio oko toga i preko svog Twitter profila na sjajan način je odlučio predati sedmicu jednom od najboljih igrača svijeta.

Potom je Cuadrado napravio još jedan fenomenalan potez na ovoj drušvenoj mreži jer je tražio pomoć navijača oko biranja novog broja. On je u potpunosti odlučio da navijači budu ti koji će izabrati njegov novi broj.

Anketa je danas završena, a ukoliko bude Cuadrado poslušao navijače onda će njegov nobi broj biti 49 koji je dobio najviše glasova. Navodno, ovaj broj je pobijedio zbog simbolike da je 7x7=49.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi