Juve konačno i prodaje, ali i to je najava velikog transfera
(Foto: EPA)

Brazilac odlazi iz Torina

Juve konačno i prodaje, ali i to je najava velikog transfera

M. Šljivak

Torinski Juventus ovog ljeta je već doveo veliki broj fudbalera u svoje redove, a došlo je vrijeme i da jedan fudbaler napusti klub.

Kako navode francuski mediji, Juventus i PSG dogovorili su transfer lijevog beka Alexa Sandra i ovaj brazilski fudbaler će pojačati tim iz glavnog grada Francuske.

Sandro je navodno već ranije dogovorio uslove oko ugovora i sada se čeka službena potvrda oba kluba da je transfer dogovoren.

Odlazak Alexa Sandra otvara vrata novog velikog transfera. Spominje se dolazak Marcela iz Real Madrida što je sasvim realna opcija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dolazak Cristiana Ronalda širom otvara vrata i Marcelu i neće čuditi ako Bianconeri ponovo pozovu predsjednika Reala Florentina Pereza.

Za Alexa Sandra ranije su interes pokazivali Manchester United, Chelsea i Manchester City.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi