Cuadrado: Reina me sravnio sa zemljom

Prokomentarisao 'sporni' penal

Cuadrado: Reina me sravnio sa zemljom

Utakmica Juventusa i Napolija odigrana u utorak navečer u Torinu podigla je mnogo prašine i to zbog činjenice da su za Juventus dosuđena dva jedanaesterca, od kojih je drugi navodno sporan.

Juve je slavio sa 3:1, a fudbaleri Stare dame su preko Dybale iz penala postigli prvi i treći gol. Drugi jedanaesterac je iznudio Juan Cuadrado, koji se dva dana nakon utakmice odlučio oglasiti i prokomentarisati sve ono što se piše.

"Govore da sam odglumio penal, a Reina me sravnio sa zemljom. Definitivno je to bio opravdano dosuđen jedanaesterac. Nakon kontakta sa Reinom, nisam mogao više ništa uraditi, pao sam na zemlju i to je čist penal", rekao je Cuadrado, te dodao:

"Važno je da smo odigrali dobru utakmicu. Bili smo bolja ekipa i najvažnija je pobjeda koja nam daje dobre šanse da se plasiramo u finale. Možda smo čak zaslužili i ubjedljiviji trijumf, ali šta je tu je".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cuadrado je najavio i predstojeću utakmicu Juventusa, koji će u nedjelju gostovati Udineseu.

"To će sigurno biti teška utakmica jer znamo da je Udinese sjajan tim. Oni će biti posebno motivisani, a na nama je da pokušamo opravdati ulogu favorita i osvojimo nove bodove".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi