Čudan dan u Romi: Cafu otkrio Alissonov novi klub, on poriče, a klub dogovara novog golmana

Burno u glavnom gradu Italije

Čudan dan u Romi: Cafu otkrio Alissonov novi klub, on poriče, a klub dogovara novog golmana

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Rome i reprezentativac Brazila Marcos Caffu slučajno je otkrio tim u kojem će golman Vučice Alisson Becker nastaviti karijeru.

Cafu je "slučajno" pred kamerama otkrio da će Alisson postati novi član Real Madrida, a ubrzo su se o tome pojačale špekulacije jer je sportski direktor Rome Monchi počeo pregovore sa mladim golmanom Udinesea Alexom Meretom.

Roma je sjela za pregovarački stol sa čelnicima Udinsea i vrlo je moguće da će 21-godišnji golman, kojem se predviđa velika karijera, postati novi član tima sa Olimpica.

U međuvremenu oglasio se i Alissonov agent. On poriče bilo kakav dogovor sa Realom i tvrdi da niko s njima nije pričao na tu temu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, izvjesno je da će se u Rimu dosta toga dešavati ovog ljeta, a cijena koju je Roma postavila za fantastičnog golmana je nevjerovatnih 90 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi