Čudan meč za porodicu Inzaghi: Kada lopta krene s centra, emocija neće biti...
Bologna se bori za opstanak, dok se Lazio bori za sami vrh tabele, ali u ovom meču će biti mnogo više uloga od 'samo' tri boda...

Prvi duel Simonea protiv Filippa

Čudan meč za porodicu Inzaghi: Kada lopta krene s centra, emocija neće biti...

Sutra navečer ćemo svjedočiti vrlo zanimljivoj utakmici u okviru 18. kola italijanske Serije A.

U pitanju je prvi okršaj braće Inzaghi. Simone i Filippo će se po prvi put u trenerskim karijerama okušati jedan protiv drugog i to u duelu Bologne i Lazija.

Bolognu naravno predvodi čuveni Pippo, dok Rimljane vodi njegov mlađi brat Simeone. Obojica su poručila da će ovo biti vrlo čudna utakmica.

"Bit će čudno. Očekujem dosta emocija, posebno za članove naše porodice koji nas vole podjednako. Biće to dobar osjećaj jer igram protiv brata, ali i neprijatan za porodicu i posebno djecu koja će biti na stadionu. Neka pobijedi bolji... Možda zvuči čudno, ali čim lopta krene s centra, radit ćemo naš posao i isključiti emocije", rekao je čuveni Pippo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov mlađi brat je dodao da će ovo biti mnogo drugačija utakmica u odnosu na vrijeme kada su jedan protiv drugog igrali kao fudbaleri.

"Čestitali smo danas jedan drugom Božić. Kao fudbaleri smo igrali jedan protiv drugog, ali ovo je mnogo drugačije. Znam šta očekujem od meča, biće to organizovana Bologna koja se bori za opsatanak. Moj brat zna kako uvesti njihov brod u mirnu luku, ne brinem se", poručio je Simeone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi