David Beckham potpisao ugovor od 230 miliona dolara
Foto - EPA

Inter Miami imat će državu Katar za sponzora

David Beckham potpisao ugovor od 230 miliona dolara

Midhat Šljivak

Legenda engleskog, ali i svjetskog fudbala David Beckham, potpisao je ugovor s državom Katar vrijedan 230 miliona dolara.


Beckham je nedavno osnovao tim Inter Miami, koji će uskoro započeti svoju prvu sezonu u američkoj MLS ligi, a legendarni Englez već radi odličan posao i s Katarom je sklopio sponzorski ugovor vrijedan čak 230 miliona dolara.

Ova financijska injekcija bit će sasvim sigurno prava stvar za novi MLS tim, koji bi veoma brzo mogao doći u sam vrh lige.

"Dogovor je razbio sve dosadašnje sponzorske ugovore. Becks i njegov agent David Garden čine sve kako bi omogućili najbolje moguće uslove za rast svog kluba", rekao je izvor The Suna.

Katar će imati svoje mjesto na dresu Inter Miamija, koji sezonu počinje protiv Los Angelesa 1. marta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi