Fantastični štoper reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras je odigrao jednu od najboljih utakmica u reprezentativnom dresu

Štoper bh. tima

Čudesni Šunjić: Usred Austrije imati ovakvu podršku...

Midhat Šljivak

Toni Šunjić je večeras odigrao čudesan meč protiv Austrije.

Štoper naše selekcije je odradio sjajan posao i potpuno je zaustavio austrijske napadače. Veliko je zadovoljstvo nakon utakmice.


"Teška utakmica kao i svaka dosad. Na kraju smo osigurali rezultat koji nam je potreban. Idemo dalje", rekao je Šunjić koji je dobio i nezgodan udarac u finišu meča.

"Nagazio me je kopačkom, nije povreda, samo je malo otekla noga. Doktori su to već sredili"

Komentar na atmosferu?

"Usred Austrije da imamo ovakvu podršku... Želim im samo zahvaliti i neka nas nastave podržavati u sljedećim utakmicama".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Osvrnuo se i na dobre igre u odbrani...

"Malo golova primamo. Možemo ja i Zukanović biti zadovoljni svojim igrama, ali ovo je zasluga kompletne ekipe. Odličan je osjećaj biti među 12 najboljih. Moramo se spremiti jer biće sve puno teže. Protiv Španije ćemo vidjeti na čemu smo", rekao je Šunjić.

Top Komentari

VELEZ
a otac mu ratni zlocinac....kakve igrace imamo za nasu repku...takva drzava takva repka...
10 89
Koba84
Joj sta serete . Covjek odigro super. A inace odigra dobr. Jebo te zlocinac
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi