Čukarički doveo mladog reprezentativca BiH

Dolazi iz Belgije

Čukarički doveo mladog reprezentativca BiH

Mladi reprezentativac BiH Milan Savić novo je pojačanje Čukaričkog, saopštio je ovaj klub.

Fudbaler koji je rođen u Bijeljini od ljeta 2018. godine je nastupao za rezervni tim Mechelena, ali u međuvremenu odlučio je da okonča svoju epizodu u Belgiji i vrati se u Srbiji.

Svoju karijeru, kako je saopšteno, nastavlja u Čukaričkom s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine, a svi u klubu uvjereni su da se radi o velikom potencijalu i igraču koji bi mogao biti pojačanje.

"Savića smo doveli iz Belgije, bio je u školi Crvene zvezde, igra na poziciji ofanzivnog veziste, a u principu je krilni igrač. Posjeduje veliki potencijal", rekao je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prije nego što je upisao nastup za U21 reprezentaciju BiH, Savić je ranije još imao priliku igrati za juniorsku i kadetsku selekciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti