Čukarički prodao lijevog beka u Lazio i zaradio ogroman novac

Sjajan posao

Čukarički prodao lijevog beka u Lazio i zaradio ogroman novac

E. Oštraković
Teme:

Kako prenose mediji iz Srbije, ekipa Lazija postigla je dogovor sa Čukaričkim oko transfera lijevog beka, Dimitrija Kamenovića.

Naime, pisalo se tokom posljednjih nekoliko sedmica da je Lazio zagrizao i za nogometaša Sarajeva, Selmira Pidru, ali su se na kraju odlučili za Kamenovića.

Tako će Čukarički prodajom Kamenovića zaraditi 2.5 miliona eura, što je za prodaju jednog nogometaša od 20 godina sa ovih prostora, zaista velik novac.

On će ostati u Čukaričkom na posudbi do kraja sezone, a onda će se na ljeto pridruđiti pripremama svog novog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kamenović je ove sezone odigrao 19 utakmica za ekipu Čukaričkog, a nastupa i za mladu reprezentaciju Srbije.

Promo

Top Komentari

gallardo.la
Ljudi posluju, ne znam kakav je momak ali mislim da je ovo bez problema mogao biti i Pidro. Ispunjava sve sto treba za jedan dobar transfer, ali to je rejting nase lige
2 0
velezovac
Jedva cekam da Zeljo proda nekog za 150.000 eura pa da osvane bombastican naslov ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti