Čukarički želi Mihajlovića?

Pokazali interesovanje

Čukarički želi Mihajlovića?

D. Vejo

U posljednje vrijeme povele su se mnoge špekulacije oko toga kako tim sa Banovog brda u svojim redovima želi vidjeti trenutno jednog od najboljih igrača Super lige Srbije, napadača Partizana Nemanju Mihajlovića.

Ovu informaciju prenose tamošnji mediji. Oni dodaju i to da je Čukarički voljan pregovarati o uslovima transfera te da su spremni i na vrtoglavi iznos. Ovakve navode komentarisali su i u taboru crno-bijelih.

"Svako može da pošalje ponudu kome god igraču na svijetu želi. Ali veliko je pitanje koliko je ta ponuda realna i koliko je uopšte ostvarljiva. Klubovi se ne odriču tako lako svojih najboljih igrača. Nemanja je igrač Partizana i to ostaje do daljnjeg. Besmisleno bi bilo da Čukarički pokuša uputiti bilo kakvu ponudu", rekao je za inostrane medije trener tima iz Humske, Ivan Tomić.

Upravo naredni meč play-offa za prvaka lige igraju Čukarički i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi