Everton: Ponio sam se nesportski

Strijelac gola za Partizan

Everton: Ponio sam se nesportski

D. Vejo

Heroj ljubitelja Partizana svakako je Luiz Everton koji je postigao gol za izjednačenje protiv ljutog rivala u jučerašnjoj utakmici ali je isti proslavio na jedan i ne tako korektan način.

Naime, on je nakon pogotka od silnog ushićenja pretrčao čitav teren i stao ispred navijača Crvene zvezde popularnih Delija, kako bi ih plesom isprovocirao.

U trenutku kada je trčao prema sjevernoj tribini vjerovatno nije imao na umu da već ima žuti karton te da bi lako mogao biti isključen sa utakmice.

Nakon što su se emocije slegle, obratio se i sam vezni  igrač crno-bijelih.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Vječiti derbi. Dovoljno je to reći i odmah svi znamo koliko je emocija u pitanju kao i tenzija. Nisam se ponio sportski i želim ovom prilikom da se izvinim svim navijačima Crvene zvezde. Trenutak kada sam postigao gol bio je nevjerovatan tako da me je to ponijelo", rekao je za tamošnje medije fudbaler Partizana, Luiz Everton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti