Dao danas gol Zvezdi, ali neće mu biti lako šetati Beogradom

Zvezdašima se ne dopada njegov potez

Dao danas gol Zvezdi, ali neće mu biti lako šetati Beogradom

Edmir Škorić

Marko Grujić i Luis Ibanez kritikovali su Brazilca Evertona, koji je u 95. pogodio za 1:1 u beogradskom derbiju.

Everton je donio bod Partizanu na Marakani u utakmici punoj nereda, ali je gol proslavio tako što je otišao pred navijače Zvezde.

"Ne zna šta je uradio... Napraviće sebi probleme u gradu, udaraće glavom o zid. Katastrofalno se ponaša. I u prošlom derbiju je isto skakao na svaki duel", razočaran je Marko Grujić ponašanjem Brazilca. 

I Ibaneza je naljutio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Šta da kažem, retko ko tako slavi gol. Ima on svoje ljude iza gola, a on trči prema našim navijačima. To nije pošteno. To rade ljudi koji ne misle na svoje navijače. Ja da sam dao gol, trčao bih prema svojim igračima i navijačima, ali vidite kakvu on ima glavu", rekao je Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi