4

Komentari (4)

Mustafa
Buraz za****o si se što se tiče Igmana! Igman ima izvanrednu ekipu i najboljeg trenera u ligi! On sigurno neće ispasti, Na kraju prvenstva biće najmanje sedmi na tabeli . Ispašće oba Tuzlanska Premijer ligaša ! Tuzla je svakako smrad od grada čiju gradsku upravu sport uopšte ne zanima pa Tuzli kao i Zenici ne treba Premijer ligaš! NIje žvaka za seljaka!
realista1982
Mora da ti je neki Tuzlak (mozda sam i ja) napumpao nekoga,pa si tako nabrijan ... Mijenjaj doktora ili terapiju...!
Mustafa
Husiću goni napolje ovog nepismenog Bošnjakovića dok niste ispali ! Dovedi pravog trenera kao što je doveo Igman ili Zrinjski. Sa ovim jarcobradim šalabajzerom si gotov ! Nije on za Premijer lige. Njegov maksimalni domet je kantonalna. Tvoje bajne baletane trebaš žestoko rebnuti po džepu! Kad je Velež zapao u krizu novčano kažnjavanje fudbalera se je pokazalo kao pravi lijek i vidi gdje su sad! Husiću tvoj City sada Veležu gleda u bulju!
kurjak
Ama ne sikiraj se Ćurguz neće Sloga ispasti sigurno, neće savez dozvoliti.Ispadaju dvije ekipe iz federacije pa vidjećemo Sloboda,Igman,TC..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.