Cutroneov agent zna da bi dolazak Ibrahimovića puno pomogao i mladom napadaču

Cutroneov agent zna da bi dolazak Ibrahimovića puno pomogao i mladom napadaču

E. Škorić

Agent mlade Milanove nade Patricka Cutronea smatra da će mu Zlatan Ibrahimović biti od velike pomoći kada dođe na San Siro.

Cutrone je protiv Parme zabio gol i pokazao da je blago koje Milan mora da čuva.

Ovaj mladi napadač igra sve bolje, jedan je od najborbenijih igrača Rossonera, a šta će biti u januaru ako dođe Zlatan Ibrahimović?

"Moj san je imati četiri momka na sljedećem SP-u, a to su De Sciglio, Cutrone, Verdi i Betella", kazao je italijanski agent Donato Orgnoni koji zastupa navedene nogometaše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cutrone nastavlja da zabija golove, a njegov gol protiv Parme je bio sedmi u sezoni i 25 za Milan u samo godinu dana. Ibra? Ne bi to bio problem, prvaci poput njega mogu samo pomoći da dodatno sazrijete i budete još bolji", zaključio je Orgnoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi