Cvikin Meizhou Hakka do boda na teškom gostovanju

Kineska Jia liga

Cvikin Meizhou Hakka do boda na teškom gostovanju

E. Škorić

U okviru trećeg kola kineske Jia lige danas su odigrane četiri utakmice.

Meizhou Hakka kojeg s kupe predvodi bh. trener Rusmir Cviko gostovao je Meizhou Meixian Techandu, te je na kraju osvojio novi bod, pošto je meč završen rezultatom 1:1.

Poveli su domaći golom Baija već u drugoj minuti, ali Cvikin tim je preko Cui Weija u 17. minuti postigao pogodak za, ispostavit će se, konačnih 1:1.

Za Meizhou Hakku ovo je četvrti bod, a nakon poraza u prvom kolu uslijedila su dva dobra rezultata, pobjeda i remi na teškom gostovanju.

Meizhou Hakka u četvrtom kolu dočekuje Xinjiang Tianshan, te će pokušati da novom pobjedom nastavi trku za sami vrh tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi