Cvikin Meizhou Hakka upisao novu pobjedu

Ostali u vrhu

Cvikin Meizhou Hakka upisao novu pobjedu

E. Čaušević

Fudbaleri Meizhou Hakke jučer su na domaćem terenu savladali sa 2:1 ekipu Meizhou Meixian Techanda.

Izabranici bh. stručnjaka Rusmira Cvike došli su do nove pobjede s kojom su ostali u vrhu tabele druge kineske lige. Domaći su poveli već u devetoj minuti kada je pogodio Mary.

Ipak, samo desetak minuta kasnije Techand se vratio u igru kada je na 1:1 iz penala izjednačio Aloisio. Ovaj igrač je početkom drugog dijela napravio glupost zbog kojeg je dobio crveni karton, te je ekipa Hakke bila s igračem više.

Ovaj tim to je iskoristio u 74. minuti kada je Wang zatresao mrežu protivnika i svojoj ekipi donio pobjedu. Meizhou Hakka je treća sa 32 boda, dok je Techand na 13. mjestu sa 20 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti