'Da Alexisu dajem češće priliku? Smijem se kada čujem takva sr*nja!"

Conte govorio o Čileancu

'Da Alexisu dajem češće priliku? Smijem se kada čujem takva sr*nja!"

Trener Intera Antonio Conte bio je prilično nervozan poslije jučerašnje utakmice proitv Brescije na Giuzeppe Meazza stadionu, a razlog su novinarska pitanja o Alexisu Sanchezu. 

Podsjetimo, Inter je dobio Bresciju sa čak 6:0, a Alexis je upisao dvije asistencije i gol s penala.

Nakon utakmice novinare je zanimalo zašto Alexis ne igra više, a Conte je žestoko uzvratio.

"Da dam Alexisu da igra više? Kako mislite da mu dam da igra više?", kazao je Italijan za DAZN i dodao: "Do sada je igrao sve utakmice koje je mogao. Problem je što ga ranije nismo imali zbog povrede. Smijem se kada čujem takva sr*nja".

Kasnije je govorio o kvalitetima Čileanca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Doveli smo Alexiasa kako bismo povećali kvalitet našeg tima. On nije isti igrač kakvom sam svjedočio u Engleskoj, ali na pravom je putu. Vidim kako svaki dan radi naporno".

Inače, Alexis realno gledajući igra katastrofalnu sezonu jer je do sada postigao samo dva gola u svim takmičenjima i to jedan iz penala. Upisao je ukupno 20 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi