Da im pobjeda nad Zrinjskim bude slađa: Rođenima jutros isplaćene premije

Nagrade u FK Velež

Da im pobjeda nad Zrinjskim bude slađa: Rođenima jutros isplaćene premije

E. Škorić

Uprava Veleža ispunila je obećanje i odmah nakon utakmice isplatila igračima i stručnom štabu premije.

Velež je jučer s 1:0 pobijedio Zrinjski u mostarskom derbiju i poslije dugo godina srušio gradskog rivala, ali isplatilo se.

Osim što su skočili par pozicija na tabeli i napunili se samopouzdanjem te zagospodarili Mostarom, igrači i struka Veleža dobili su i novčane nagrade.

Agilno rukovodstvo kluba obećalo je vanredne premije za pobjedu nad Zrinjskim i rečeno nam je da su one jutros isplaćene, ni nepunih 20 sati od završetka utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U FK Velež se tradicionalno dobijaju premije za pobjede u velikim utakmicama, što naravno dodatno motiviše igrače da ostvare što bolje rezultate.

Niko u Veležu nije želio da otkriva o kojim ciframa se radi, no poručeno nam je da su svi itekako zadovoljni dobijenim iznosom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Kako ce im biti isplacene premiie nedjeljom ba? Ako ne u kesu, mada dobogda da se u kesu isplacuje
2 0
zakeroni
Ma ko ovo moze plaaatit!?! Forza Velez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti