4

Komentari (4)

Amansio
Ma dajte ljudi koliko je u čelzio dao golova sad Lukaku bolji od sviju od Levadonskog, Benza, Mbapea itd. Bergomi nekad si bio igračina al sada je pametnije šutjeti jer Barela je imao 8 netočnih lopti, a Lotara nije 2 puta krilo probio od čega bi Lukaku zabio.
King_Kenny
...pa mozda je i u pravu,napad je sinoc bio poprilicno tanak,pogotovo Lautaro koji se nije vidio cijelu utakmicu,a ni Dzeko osim gola nije mnogo napravio...ali treba znati pobijediti i sa 1:0,a Inter to ne zna...oni su tako losi u odbrani da im ni 3 postignuta gola ne garantuju pobjedu...i juce su u prvom poluvremenu napravili toliko gresaka pred svojim kaznenim prostorom da bi im neka ozbiljnija ekipa uvalila 5 komada...uostalom,Inter je poslije Bayerna i Liverpoola najefikacnija ekipa u ligama petice,znaci ne moze nikako biti do napadaca,odbrana je ta koja ne funkcionise.
damir83
Da je igrao pored Dzeke, mozda..
forza_juve
Koga qrac boli za tvoje misljenje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.