Da li će Bjelica na klupu Betisa?

Sve su glasnije špekulacije

Da li će Bjelica na klupu Betisa?

S. Mlaćo

Betis je ostao bez trenera, pa su sve glasnije špekulacije da bi na to mjesto mogao doći hrvatski stručnjak Nenad Bjelica.

Bjelica je igrao u Betisu, a trenutno odmara kući u Austriji.

Istakao je da nije razgovarao sa ljudima iz Betisa na tu temu.

"Poznajem puno ljudi u Betisu jer sam s više njih igrao. Bio sam s Jaimeom Quesadom (iz odjela sportskog direktora) kada je gledao jednu Dinamovu utakmicu, razgovarali smo sat vremena, ali ne o treniranju Betisa nego o Dinamovim igračima jer su puno puta promatrali naše igrače, bili su zainteresirani za njih pa sam zato bio u kontaktu s Betisom i tim ljudima. Treniranje Betisa nikada nije bilo na stolu", kazao je Bjelica za radio postaju Copa Sevilla.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bjelica je nakon rastanka sa Dinamom bez posla.

Navodno su pored Bjelice u igri za klupu Betisa i Javi Garcia, Manuel Pellegrini, te Marcelino Garcia Toral.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi