Da li je Ibričić opravdano isključen?

Domžale na kraju osvojile samo bod

Da li je Ibričić opravdano isključen?

S. Mlaćo

U prvom susretu 12. kola slovenačke Prve lige Domžale i Mura su podijelili bodove. Završilo je 2:2, a domaći su dobili čak dva crvena karton, te na kraju ispustili prednost od 2:0.

Najprije je isključen Morris, a zatim i nekadašni bh. reprezentativac Senijad Ibričić koji je nakon jednog oštrog starta zaradio direktno isključenje.

Ibričić nije poznat koji nogometaš koji često dobija crvene kartone, a javnost u Sloveniji je mišljenja da je u protiv Mure glavni sudija ipak prestrogo donio odluku o isključenju kapiten Domžala.

Da li su upravu, prosudite sami ( crveni karton na videu 2:43)...

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi