Da li je moguće da sudije u Engleskoj ovo nisu vidjele?

Nevjerovatno za Premier ligu

Da li je moguće da sudije u Engleskoj ovo nisu vidjele?

S. Grebović

U šestom kolu engleske Premier lige Arsenal je za vikend na Emiratima slavio sigurnu pobjedu protiv Evrtona od 2-0, ali ovaj meč će ostati upamćen po drugom pogotku kojeg su Topnici postigli iz evidentnog ofsajda.

Pogocima Alexandrea Lacazettea u 56., odnosno Pierra Emericka Aubameyanga u 59. minuti susreta, Tobdžije su upisale četvrtu ligašku i petu uzaspotnu pobjedu u svim takmičenjima.

U ovom trijumfu Arsenala ne bi bilo ništa sporno, izuzmemo li drugi pogodak koji je postigao Gabonac iz očiglednog ofsajda.

Nakon jedne kontre koju je pokrenio Ozil, Nijemac je loptu proslijedio do Ramseya, koji petom odigrava za Aubameyanga, a koji loptu hladnokrvno posprema u mrežu gola gostiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje nejasno kako pomoćni sudija Jona Mossa, nije podigao zastavicu jer je i više nego očigledno da se reprezentativac Gabona nalazio u nedozvoljenoj poziciji u šta se i sami možete uvjeriti:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi