Da li je ovo neki znak? Dele Alli potpisao ugovor koji mu mijenja život
Foto: EPA

Pristupio agenciji CAA Sports

Da li je ovo neki znak? Dele Alli potpisao ugovor koji mu mijenja život

M. Šljivak

Veznjak Tottenhama Dele Alli (21) postao je član agencije CAA Sports, jedne od najboljih menadžerskih agencija svijeta.

Sjajni fudbaler je sada član elitne agencije koja se brine o karijerama ponajboljih svjetskih fudbalera, među kojima su Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Carlo Ancelotti i Jose Mourinho.

Dolazak u ovu agenciju otvorio je nove špekulacije o mogućem odlasku 21-godišnjeg fudbalera. On se odavno povezuje sa Real Madridom i Manchester Unitedom i sigurno je da bi se vrlo lako na ljeto mogao ostvariti još jedan veliki transfer.

"Ovo je veliki korak za moju karijeri. Izuzetno mi je drago što ćemo sarađivati u budućnosti. SIguran sa da mi oni mogu pomoći da ostvarim maksimalan potencijal na terenu", rekao je Alli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su Real Madrid i Manchester United spremni za ovog fudbalera izdvojiti 100 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi