Da li je Pjanić mogao malo duže ostati na terenu? "Sve je u dogovoru..."

Izašao nakon sat vremena

Da li je Pjanić mogao malo duže ostati na terenu? "Sve je u dogovoru..."

Edmir Škorić

Bh. nogometaši odigrali su 1:1 večeras u Podgorici u Ligi nacija protiv selekcije Crne Gore.

Iako smo poveli golom Luke Menala, Adam Marušić je kasnije donio izjednačenje Crnogorcima.

Miralem Pjanić, koji je večeras ponovo bio starter, nakon utakmice je dao izjavu novinarima. Selektor Ivajlo Petev ga je večeras izveo u 61. minuti, umjesto njega je ušao strijelac jedinog gola Luka Menalo.

Da li je možda želio i mogao ostati malo duže na terenu?

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Sve je u dogovoru sa selektorom. Sve se dogovaramo i na raspolaganju sam uvijek. U ovom trenutku nije lako igrati nikom, ali dao sam sve od sebe da odradim dobro utakmicu", kazao je Pjanić.

Naši nogometaši će junski ciklus Lige nacija završiti utorak navečer u Zenici, kada nam bude gostovala selekcija Finske u 4. kolu. Trenutno smo vodeći u grupi sa pet bodova.

Top Komentari

Unikat
Daleko najgori na terenu u sve 3 utakmice.
2 4
Stock84
...propuh u sredini terena kada on izađe...Pjanić je Pjanić i na 50%
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi